Monday, May 10, 2010

Pendapatan Blogger RM1200 Sebulan, Tidak Mustahil!!

Masalah kekurangan idea untuk menulis blog memang satu masalah yang biasa bagi hampir
kesemua blogger.

Terutamanya kepada blogger baru. Jika kita tiada idea untuk menulis, tiada lah entri baru.
Kesannya ialah, apabila terlalu lama blog tiada entri-entri terkini.

Sebab tu, jika anda rajin membaca blog orang lain anda akan mendapati entri-entri seperti;

"sudah lama blog ni tak berupdate"
"Dah bersawang blog ni"
"Dah berhabuk..." dan sebagainya.


Dalam entry ini, saya akan kongsikan satu cara kepada anda, untuk memastikan anda sentiasa tidak ketandusan idea.

UPDATE Aktiviti Anda di dalam blog. Tidaklah semua entri, tapi, cukuplah
dijadikan cerita atau entri terbaru pada blog anda.

Anda boleh kongsikan pengajaran yang anda dapat daripada aktiviti anda tadi.
Contohnya, anda baru balik bercuti. Anda boleh cerita pengalaman percutian anda.
Anda boleh kongsikan gambar-gambar, video dan kalau boleh, cerita-cerita yang menarik.

Tahukah anda, dengan hanya mempunyai blog, anda boleh mendapatkan pasif income??

Pasif Income - RM1200 sebulan tidak mustahil

Jika anda seorang blogger,
anda mungkin pernah terdengar tentang;
Menjana pendapatan dengan blog.

Ianya memang tidak mustahil.
Malah, memang ada sebuah panduan
di luar sana yang mendedahkannya.

Saya rekomenkan, produk Aku Seorang Blogger kliksini

Ok. Anda berblog, kerana anda ingin
kongsikan pendapat anda, pemikiran anda,
apa yang anda nampak dan kerana kebebasan
bersuara.
Dengan stratergi yang betul, anda
berjaya memperoleh sejumlah pelawat
yang konsiten.
Daripada situ, anda mula memperoleh
side income. Pendapatan sampingan.
RM20 ke RM50 sebulan. Mungkin melalui pengiklanan
seperti Adsense, Nuffnang atau Innity.

keterangan lanjut sila kliksini

P.s: Jangan lupa Belajar Menulis Blog. kliksini

6 comments:

  1. bleh x nanti email kn fi sebenarnye mcmne nuff n adsence 2 kite dpt duit.. klau adsence kite register kene bayar ke??

    ReplyDelete
  2. Kalau wang semua mahu kan?!

    ReplyDelete
  3. Teknik 'RAHSIA' terbaru yang akan menyebabkan anda dapat RM12,000.00 SEBULAN.

    http://menjanapendapatanpanas.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. menarik, aku pun ingat menjana wang dari blog. dan aku listed kan programnya di sini

    pilihan4you.blogspot.com

    ReplyDelete