Friday, March 26, 2010

Download Ebook Percuma

Assalammualaikum dan Selamat Sejahtera

Alhamdulillah... Hari ini, sempat juga saya update blog saya ini. Maafkan saya kerana menyepi sejak kebelakangan ini.. Banyak kerja yang perlu saya laksanakan.. Ribuan terima kasih kepada anda semua kerana sudi mengunjungi blog saya ini. Jangan lupa melawati blog Remaja Blogger saya juga. Kepada anda yang belum memberikan saya Url Blog untuk saya promosikan bersama rakan-rakan blogger yang lain. Sila berikan sekarang. Kliksini

Untuk Pengetahuan anda semua, saya baru sahaja menyiapkan landing page untuk ebook percuma. Anda boleh melayari landing page tersebut, jika anda berminat untuk download ebook-ebook percuma yang saya sediakan.. Kliksini

Ebook-ebook berkenaan banyak membantu saya dalam perniagaan internet.. Walaupun percuma, isi kandungannya memang berguna dan bukan ebook sampah. Tawaran ebook percuma yang saya sediakan ini, akan tamat pada bila-bila masa. Jadi, saya harap anda tidak lepaskan peluang untuk memiliki ebook-ebook tersebut.

Jumpa anda di post akan datang. Saya akan cuba meluangkan masa untuk update blog ini dari masa ke semasa. Kerjasama daripada anda amatlah saya hargai.

P.s: Nantikan Pelancaran cabaran affiliate yang akan saya lancarkan tidak lama lagi.



Friday, March 19, 2010

HADIAH WANG TUNAI HAMPIR RM5000 UNTUK DIMENANGI!!!

Assalammualaikum dan Selamat Sejahtera

Hai kawan-kawan semua.. Alhamdulillah..saya dah sihat.. hehe..

Sekarang ini saya memang agak sibuk, dengan kerja menjahit saya dan juga online biz, untuk pengetahuan anda semua, sekarang ini saya sedang melaksanakan projek program affiliate saya yang pertama. Ya!! program affiliate.. Saya ingin menjemput kawan-kawan serta pengunjung blog saya ini menyertai program affiliate yang akan saya lancarkan dalam masa terdekat ini. Daftar percuma jer..

Sempena pelancaran projek affiliate saya ini nanti, saya akan lancarkan juga CABARAN AFFILIATE, hadiah wang tunai hampir RM5000 untuk dimenangi, tidak termasuk komisyen affiliate. Lumayan tak? hehe..

Jadi saya ingin menjemput anda menyertai cabaran itu nanti.. simple and easy. untuk kesenangan semua yang berminat dan tidak terlepas untuk menyertai cabaran ini nanti, jadilah subcriber blog saya ini ye, jangan lupa masukkan email anda.

Baiklah sampai disini sahaja buat kali ini.. saya akan terus melaksanakan projek saya ini. Doakan saya ye.. Kerjasama daripada anda semua, amatlah saya hargai.. Terima kasih semua..

P.s: Blog Remaja Blogger saya sudah berwajah baru.. hehe..


Tuesday, March 16, 2010

Remaja Blogger sediakan ebook percuma?

Assalammualaikum dan selamat sejahtera..

Hai kawan-kawan semua, saya harap anda sihat hendaknya, hari ini saya cuti. Sudah 2 hari saya cuti daripada kerja menjahit kerana tak berapa sihat.. Tetapi saya masih larat lagi berblogging.. hehe..

Sebenarnya hari ini saya tak ada topik yang menarik hendak dikongsikan, cuma nak bagi tahu anda semua yang saya dah siap setup blog Remaja Blogger. Alhamdulillah.. masalah setup domain tempoh hari, dapat juga diatasi.

Saya menjemput anda semua melawati blog Remaja Blogger dan dapatkan pelbagai ebook percuma daripada saya.

sampai sini sahaja post untuk kali ini.. Doakan kesihatan saya ye.. Terima kasih semua.

p.s: maybe aku ni penat sangat kot, tak cukup rehat.. huhu



Monday, March 15, 2010

Jutawan, Affiliate Berjaya Buat Duit Banyak

Assalammualaikum dan salam sejahtera..

Saya harap anda semua sihat, terima kasih kerana sudi melawati blog saya ini.. saya minta maaf kerana sudah seminggu tidak update blog saya ini..

Untuk pengetahuan anda, saya agak sibuk sejak kebelakangan ini, banyak perkara yang perlu saya laksanakan dalam 1 masa. Alhamdulliah, hari ini sempat juga saya update blog saya ini. Saya harap anda semua jangan la jemu untuk melawati blog saya ini ya. Kalau anda nak pelbagai ebook percuma, jemputlah melawati blog Remaja Blogger saya.


Baiklah, hari ini saya nak berkongsi berita gembira tentang saya dan juga berita baik untuk anda. Kawan-kawan semua hendak tahu tak? Kalau tak nak tahu, kena tahu gak.. hehe.. berita gembira buat saya ialah, saya dah mula memperolehi pendapatan melalui program affiliate..

Anda tahu tak apa dia affiliate? Kepada yang tak tahu, saya terangkan sedikit apa yang saya tahu ye.. affiliate ni lebih kurang macam agen pemasaran ataupun promoter. Anda promosi, pelanggan beli, tuan punya produk akan bayar komisyen anda. Mudah je..

Apa kata anda semua cuba jana pendapatan melalui affiliate ni? Nak tak? Kebanyakkan program affiliate daftar percuma je.. mudah je buat duit dengan affiliate.. tetapi anda juga memerlukan ilmu.. saya ada kursus online tentang affiliate untuk anda. Sertainya sekarang!!

Berita baik untuk anda semua, Ekursus Affiliate Berjaya yang dijalankan oleh saudara Aminbeb adalah percuma untuk mereka yang berminat.. Daftar sekarang!!

Sebelum terlupa, saya ada bonus untuk anda, DVD dari Pactric Chan tentang Rahsia beliau jadi jutawan dengan perniagaan internet nie... Beliau nie dah setaraf dengan Dr Irfan khairi... beliau nie berasal dari pulau pinang..

Memang sah la dia orang malaysia.. DVD yang diberikan percuma tersebut adalah seminar yang beliau buat berharga RM5000 kalau saya tidak silap dan mungkin lebih..

Saya rasa lebih baik anda dapatkan segera kerana sudah beratus orang yang mendownload dan berpuas hati.. tetapi benda percuma biasalah kawan-kawan.. cepat sangat nak tutup tawarannya...rugi sangat kalau anda tidak dapatkannya segera..

Dapatkan DVD Percuma Sekarang!!

sekian

P.s: saya banyak keje tak siap lagi ni.. huhu


Monday, March 8, 2010

MATLAMAT+FOKUS = KEJAYAAN!! $$$

Assalammualaikum dan Selamat Sejahtera..
Terima kasih kepada anda semua kerana sudi mengunjungi blog saya ini. hari ini saya hendak berkongsi sedikit tentang apa yang berlaku semalam..

Untuk pengetahuan anda, semalam, saya berjumpa dengan salah seorang leader Shamelin Bina, beliau ialah En. Nasaruddin, saya cukup bertuah kerana berpeluang berjumpa dengan beliau. Terima kasih kepada beliau kerana sudi datang ke tempat saya semata-mata untuk memenuhi permintaan saya untuk berjumpa dengan beliau setelah saya melihat tentang kejayaan beliau di dada akhbar pada hari yang sama.

Pada pandangan saya, beliau seorang yang hebat serta mempunyai motivasi yang tinggi dalam diri beliau, seorang yang sempoi dan juga low profile, walaupun beliau telah berjaya menggondol Anugerah Tabung Kereta Mewah, tidak sedikit pun beliau sombong dengan kejayaan yang beliau perolehi. Untuk pengetahuan anda juga, saya bukanlah ahli di bawah rangkaian beliau disebabkan ini jugalah saya kagum dengan beliau, walaupun saya bukan berada di dalam rangkaian beliau, beliau sudi berjumpa dengan saya dan berkongsi strategi beliau dengan saya. Inilah matlamat sebenar yang saya peolehi daripada beliau, bersama membina kekayaan dengan Shamelin.

Baiklah dibawah, saya ada sediakan gambar dan rakaman video yang saya rakamkan untuk tatapan anda/ pengunjung blog saya ini.

Shahrul Faizi & Nasaruddin

Ketika saya berjumpa dengan beliau, saya ada membawa keratan akhbar yang menyiarkan tentang kejayaan beliau. kenapa saya membawa keratan tersebut? sebabnya adalah, untuk meminta tanda tangan beliau (dah macam artis la pulakkan).

En. Nasa memberikan autograf untuk peminatnya (saya lah peminatnya).

diatas ialah keratan akhbar yang telah
ditanda tangani oleh beliau. terima kasih En.Nasa.

Rakaman video untuk tatapan anda.
3 minit bersama En.Nasaruddin
(sebelum mainkan video ini, sila pausekan radio online di bawah blog ini)

video
Terima kasih kepada En.Nasa kerana sudi memberikan kerjasama kepada saya. untuk pengetahuan anda, rakaman ini diambil sebanyak 2 kali, tiada skrip dan ianya spontan sahaja. saya minta maaf jika video ini tidak memuaskan hati anda.
Cukuplah sampai disini sahaja. jumpa anda di post akan datang. jika anda suka dengan blog saya ini. sila masukkan email anda, jadi subcriber blog saya ini.
terima kasih..

p.s: punya la saya gementar untuk berjumpa dengan beliau.. Tup2.. beliau seorang yang sempoi dan peramah orangnya.. LEGA..



Saturday, March 6, 2010

SIAPA NAK DUIT=$$$ DARIPADA SAYA??

Assalammualaikum dan Selamat Sejahtera…

Apa khabar semua, terima kasih kerana sudi singgah blog saya ini.

Apa ada dengan tajuk ya?? Baiklah, hari ini saya nak tukar gaya bahasa kejap leh tak? Bosanlah asyik guna saya, awak, anda.. Bosan!! Hehe…

Ok.. aku nak cerita sikit dengan korang, salah satu blog daripada blog aku, telah menghasilkan pendapatan yang lumayan. Jadi aku plan, dengan hasil yang aku dapat tu, aku nak kongsikan dengan korang. Nak tak? Tapi, tak delah aku bagi free macam tu jer.. Blogger ramai sangat, nanti aku lak yang bankrap.. hehe..

Ok.. Siapa nak duit?? Mesti semua nakkan?? Macam nilah, aku nak buat contest, siapa menang aku bagi hadiah wang tunai, tapi tak delah sampai ribu-ribu, ratus –ratus sudah. Contestnya pun aku akan buat yang senang.. Apa yang penting??? Yang penting semua leh join.

Setiap kali income yang aku dapat, aku akan asingkanuntuk hadiah contest. Ok tak?? Contest akan diadakan sebulan atau 2 bulan sekali, bergantung kepada aku sendiri. Kalau aku nak buat tiap-tiap minggu pun leh. Huhu

Contest yang pertama akan diadakan, aku perlukan 100 blogger sahaja. Kalau ramai sangat, nanti aku lak yang susah nak handle korang. Hehe.. So?? Berminat tak? Kalau berminat korang kena daftar dulu.

3 langkah mudah jer..

1.Jadi follower blog aku ni.. (klik je butang follow tu)

2.Jadi subscriber Feed RSS blog ni. (masukkan email korang)

3. Berikan aku Url Blog korang (isi form yang aku sediakan, Nama, Email, Url Blog)

Dah settle ke langkah tu? Kalau dah, baguslah.. tunggu pengumuman contest daripada aku nanti. Ha… mesti korang tertanya-tanya kenapa kena daftar macam tu sekalikan. Ok, sebab utamanya ialah, bila contest diumumkan, semua blogger yang dah daftar, tidak akan terlepas pengumuman yang aku buat. So, semua blogger akan mulakan contest secara serentak, tak adelah yang ketinggalan nanti.

Ok. Sampai sini sahaja kali ni. Tukar tune balik, kepada yang berminat nak join dan dapatkan duit daripada saya, daftar je k. saya alu-alukan penyertaan anda semua. Akhir kata, jangan lupa lawat blog baru saya ya. Blog Para Blogger.

P.s: Duit bukan segala-galanya, tetapi segala-galanya perlukan duit+$$$.. J

RUANGAN INI DITAJA OLEH

Thursday, March 4, 2010

REVIEW BLOG REMAJA BLOGGER OLEH Warnnie Musah

Pengalaman Adalah Guru Terbaik

Ada orang kata, kalau nak pandai dalam sesuatu bidang tu, kenalah berguru dengan mereka yang pandai dan arif dalam bidang yang mereka ingin ceburi. Contoh paling mudah, kalau nak jadi tukang masak yang terkenal dan laris di pasaran, berguru la dengan Chef Wan, gerenti dapat offer dari hotel 5 star untuk kerja dengan mereka.. :)

Review saya kali pertama dalam blog saya ini adalah berkenaan seorang lagi insan yang telah berguru dari mereka yang pakar. Tidak mustahil satu hari nanti insan ini akan dapat menjadi seorang yang disegani dalam dunia blogging. Saya perkenalkan kelahiran Blog Remaja Blogger dengan tagline blog tersebut Pengalaman Adalah Guru Terbaik. Pemilik blog adalah saudaraShahrul Faizi a.k.a Safis di dunia online dan berasal dari Negeri Sembilan.Blog Remaja Blogger ini telah dilancarkan pada 24 Februari 2010 dengan tujuan untuk mengumpul para blogger seterusnya berkongsi pelbagai maklumat perniagaan internet, tips, strategi pemasaran, serta produk digital mahupun fizikal.

Laman utama Remaja Blogger

Kepada anda yang bergelar blogger, tidak kiralah samada memiliki blog berbayar atau pun percuma, pemilik blog Remaja Blogger ini telah berbesar hati untuk mempromosikan URL blog untuk 100 orang blogger terawal.Anda juga boleh memuat-turun bonus audio sebagai tanda terima kasih kerana mengunjungi blog beliau. Apa yang saya lihat di blog beliau, walaupun masih baru dilancarkan, sudah ada Ebook percuma yang diberikan iaituPanduan Mendaftar Akaun Paypal (pada masa artikel ini ditulis).

Jangan ketinggalan mempromosikan blog anda di sini ya

Ebook percuma pun ada

Ada lagi..beliau juga baru saja berjaya melancarkan Ebook edisi berbayar hasil sulung beliau yang pertama bertajuk Laporan Buat Duit Dengan Blogberharga RM65.00. Sekali lagi sempena pelancarannya, ebook ini akan diberikan kepada anda secara PERCUMA! Saya rasakan hasil kerja 4 bulan diberikan secara percuma, mungkin saya tak sanggup lakukannya. Jadi ini merupakan peluang keemasan untuk anda menjadikan Ebook ini salah satu dari koleksi anda.

Secara keseluruhannya, blog Remaja Blogger ini masih banyak yang boleh dikemaskini dan saya rasa kekuatan blog ini adalah perkataan “Remaja” dan “Blogger” itu sendiri. Rata-rata blogger di Malaysia terdiri daripada golongan remaja dan ini mejadikan blog ini sudah mendapat tempat di hati para blogger remaja. Cuma mungkin pada bahagian header blog tersebut boleh diletakkan nama pemilik blog tersebut sebagai usaha meningkatkan kredibiliti dan reputasi beliau. Semoga berjaya dan terus saya ucapkan kepada pemilik blogRemaja Blogger.

p/s: Berbalik kepada tajuk artikel ini, pengalaman sememangnya guru terbaik…ia adalah pernyataan yang tidak harus diragui. Dan selalunya pengalaman ini memberikan kita lebih motivasi untuk melakukan sesuatu dengan lebih bersungguh-sungguh :)

p.s.s: kawan-kawan, artikel ini disediakan oleh Warnnie Musah, sila komen penulisan beliau.


RUANGAN INI DITAJA OLEH

Tuesday, March 2, 2010

BUAT DUIT DENGAN CATCHEYE

Assalammualaikum dan Selamat Sejahtera..

Hari ini saya hendak berkongsi sedikt tentang buat duit dengan blog melalui Catcheye.



Catcheye adalah sebuah syarikat pengiklanan terbaru di Malaysia,
apa yang menariknye anda dibayar untuk setiap iklan yang anda lihat disini.

Ya,mudah saja,klik2 iklan tak sampai seminit dah dapat duit,
malah mereka membayar kita sehingga level 4 secara infiniti..

Katakan anda menaja 10 orang di level 1, kemudian mereka menaja 10 orang lagi sehinggalah 4 level, tahu tak awak akan peroleh RM11 jika sehari mereka klik untuk 1 iklan, kalau sehari mereka klik 10x anda peroleh RM11x10=RM110 jika sebulan anda akan peroleh RM110x30=RM3300..

Banyak tu .. awak tak nak ke? Jomlah sertai saya..benda ni 100%
percuma..tak perlu modal cuma perkenalkan kepada 10 orang je..benda free xkan tak boleh ajak..

Untuk maklumat awak,keahlian Catcheye telah
mencecah 46,723 orang sekarang.. jangan berlengah lagi..Ini bukan penipuan

Cara nak register:
kliksini

2. Klik 'Join Catcheye now'

3. Isi maklumat diri, IC dan alamat (penting sebab cek dihantar berdasarkan ini selepas cukup RM50)

4. Isi jawapan:

soalan 1 jawapan A (atas sekali),
soalan 2 jawapan B (yang tengah),
soalan 3 jawapan A (atas sekali).
p/s (jika jawab salah pendaftaran tidak diterima)

5. Klik agree and proceed.. Ok siap. Kemudian apa perlu buat?

1.klik sign in

2.lepas sign in klik reward panel

3.Awak lihat akaun awak ade RM1 (bonus) dan link awak.

4.Copy link awak dan gantikan link saya ini dengan link awak.

5.postkan risalah saya ni di buletin facebook atau myspace & emailkan kepada kawan2.

6.Lihatlah tak sampai sebulan awak dah ade 10 orang di level 1.

percayalah!sebab benda ni 100% percuma REZEKI TUHAN YG BG..TP KITE KNE USAHA JGAK KN??
TGGU APE LG?? J0MLA J0IN.. =)
klik, klik, klik

*x berminat pn try je…anggap je main2 mne tau ade rezeki FREE JE...XTIPU... =)