Tuesday, February 16, 2010

TERHAD!!! 100 BLOGGER TERAWAL SAHAJA..



assalammualaikum dan selamat sejahtera..

kawan-kawan dan para blogger sekalian, hari ini saya mempunyai berita gembira untuk anda semua..
saya telah berjaya mengumpul email list.. dan saya akan promosikan blog melalui pemasaran email.

saya menimba ilmu daripada ebook IM malaysia... lihat ebook beliau. klik sini
apa yang hendak saya nyatakan disini ialah saya menyediakan servis percuma iaitu mempromosikan blog anda secara percuma..
terhad kepada 100 blogger terawal.. saya akan melawati blog anda. jika blog anda terpilih, saya akan menghubungi anda melalui email..

anda berpeluang memperolehi pelawat percuma daripada saya. kenapa saya lakukan perkhidmatan percuma ini?? untuk pengetahuan anda, ini adalah langkah percubaan, jika berjaya saya akan menyediakan perkhidmatan promosikan blog secara berbayar. sekarang saya menyediakan peluang untuk khidmat percuma.. kepada rakan-rakan yang masih tidak mempunyai blog, dapatkan panduan di sini

jika anda berminat sila masukkan nama panggilan, email, dan blog url anda di web form yang saya sediakan di sebelah kanan blog saya..

sekian

20 comments:

  1. Pilih Blog Saya Link saya ialah http://jimmyteh90.blogspot.com/

    Terima Kasih!

    ReplyDelete
  2. oh.. blog link? nice.. all the best =)

    kenwooi.com

    ReplyDelete
  3. nice :) http://azniaziz.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. thanks to all.. please fiil up the web form.. leave your name, email n blog url. tq..

    ReplyDelete
  5. hehehe.. terima kasih semua.. jangan lupa tinggalkan nama, email dan url blog.. ikut turn tau.. banyak blog saya kena lawat ni.. hehehe..

    ReplyDelete
  6. boleh, hehe.. ade blogger dari indonesia telah mengunjungi melalui blog anda dan menyertai servis ini. tq2

    ReplyDelete
  7. checkou my blog!

    http://tipotrico.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Salam TT,

    Jemput lawati blog saya - www.ayufatarina.com
    Terima kasih!

    ReplyDelete
  9. wah.. iklan blog kat sini la plak.. hehe.. jangan risau.. semua saya akan lawat. hehe..

    ReplyDelete
  10. 1D Boyz™

    http://1dboyz.blogspot.com/

    farischor@yahoo.com

    ReplyDelete
  11. isi form disebelah kanan ye.. kalau letak link kat sni saya x dapat nak promosikan kepada blogger yang ada dalam list saya. tq

    ReplyDelete
  12. errkk..nak juga blh?>
    http://coretanperantau.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. Nice, this is my blog. Rabia Sensei http://rabiasensei.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. terima kasih kerana memberi kerjasama. war2kan pada kawan-kawan ya.. saya da lawat semuanya.. rajin x saya.. hehe.. leh.. selagi tawaran percuma belum dipenuhi.. saya akan cuba setakat yang saya mampu.. terima kasih juga kerana memberi kepercayaan terhadap saya. saya akan hubungi para blogger yang mendaftar dengan saya dari masa ke semasa. doakan kejayaan saya. kepada yang dah mendaftar tu, jadi lah follower saya ya. klik je button folow tu.. hehe.. salam perkenalan semua.. yang lain x berminat ke nak join perkhidmatan saya ni. saya yang tanggup servis berbayarnya. anda cuma berikan saya url blog anda sahaja. isi borang yang saya sediakan ya.

    ReplyDelete
  15. terima kasih kerana berikan peluang ni. terpilig ke tidak tak tau le saya. cuma peluang begini jangan dilepaskan. terima kasih juga untuk free download tu......
    cdsite

    ReplyDelete
  16. Hai,

    http://ceritakosong.blogspot.com/

    ReplyDelete