Thursday, July 22, 2010

Pengenalan Pemasaran Affiliate

video

Sekarang, kita sudah memasuki alaf baru dalam komunikasi. Kita boleh berkomunikasi dengan sesiapa sahaja yang kita mahu walau di mana mereka berada. Begitu juga dengan perniagaan. Setiap hari, semakin banyak syarikat perniagaan telah melebarkan sayap menerusi ruang komunikasi tanpa had ini iaitu internet.

Syarikat dalam negara boleh menjual barangan mereka ke pasaran luar tanpa perlu menambah pusat operasi di luar negara. Bagi pemilik perniagaan yang bijak, mereka akan melantik affiliate untuk mempromosi produk mereka di pasaran luar negara atau dalam negara.Di sinilah, anda memainkan peranan anda, bekerja dengan syarikat yang bijak dan memperoleh komisyen bagi setiap jualan.

Paling menarik, anda sebagai affiliate tidak terikat untuk bekerja dengan satu syarikat sahaja, anda boleh bekerja dengan 100 atau lebih syarikat dan memperoleh komisyen bagi setiap jualan. Kita bebas untuk memilih produk mana untuk kita promosikan.

Kelebihan sebagai affiliate adalah kita bebas untuk melakukan pekerjaan pada bila-bila masa yang kita suka. Malahan, pemilik perniagaan tidak boleh memaksa kita untuk bekerja dan setiap hari mereka akan memujuk kita untuk bekerja untuk mereka dengan memberi tips dan bantuan untuk kita melakukan promosi.

Jika anda ingin mengetahui lebih lanjut tentang Pemasaran Affiliate, sila klik link yang disediakan dibawah ini:

Monday, May 10, 2010

Pendapatan Blogger RM1200 Sebulan, Tidak Mustahil!!

Masalah kekurangan idea untuk menulis blog memang satu masalah yang biasa bagi hampir
kesemua blogger.

Terutamanya kepada blogger baru. Jika kita tiada idea untuk menulis, tiada lah entri baru.
Kesannya ialah, apabila terlalu lama blog tiada entri-entri terkini.

Sebab tu, jika anda rajin membaca blog orang lain anda akan mendapati entri-entri seperti;

"sudah lama blog ni tak berupdate"
"Dah bersawang blog ni"
"Dah berhabuk..." dan sebagainya.


Dalam entry ini, saya akan kongsikan satu cara kepada anda, untuk memastikan anda sentiasa tidak ketandusan idea.

UPDATE Aktiviti Anda di dalam blog. Tidaklah semua entri, tapi, cukuplah
dijadikan cerita atau entri terbaru pada blog anda.

Anda boleh kongsikan pengajaran yang anda dapat daripada aktiviti anda tadi.
Contohnya, anda baru balik bercuti. Anda boleh cerita pengalaman percutian anda.
Anda boleh kongsikan gambar-gambar, video dan kalau boleh, cerita-cerita yang menarik.

Tahukah anda, dengan hanya mempunyai blog, anda boleh mendapatkan pasif income??

Pasif Income - RM1200 sebulan tidak mustahil

Jika anda seorang blogger,
anda mungkin pernah terdengar tentang;
Menjana pendapatan dengan blog.

Ianya memang tidak mustahil.
Malah, memang ada sebuah panduan
di luar sana yang mendedahkannya.

Saya rekomenkan, produk Aku Seorang Blogger kliksini

Ok. Anda berblog, kerana anda ingin
kongsikan pendapat anda, pemikiran anda,
apa yang anda nampak dan kerana kebebasan
bersuara.
Dengan stratergi yang betul, anda
berjaya memperoleh sejumlah pelawat
yang konsiten.
Daripada situ, anda mula memperoleh
side income. Pendapatan sampingan.
RM20 ke RM50 sebulan. Mungkin melalui pengiklanan
seperti Adsense, Nuffnang atau Innity.

keterangan lanjut sila kliksini

P.s: Jangan lupa Belajar Menulis Blog. kliksini

Saturday, May 1, 2010

Pelaburan Emas Lebih Menguntungkan Berbanding Pelaburan ASB?


Tahukah anda, bahawa kebanyakan dari kita beranggapan pelaburan di ASB adalah yang paling selamat, dipercayai dan amat menguntungkan.

Jadi, bila ada duit, semuanya kita laburkan di ASB. Dengan keuntungan dividen 8-10% pada setiap tahun, ianya memang LUMAYAN. Labur RM 10,000 dapat untung RM1000! memang untung..

Akan tetapi, jika saya beritahu anda bahawa ada pelaburan lain selain dari ASB yang lebih menguntungkan, anda percaya?

Pelaburan apa? Betul ke ada pelaburan yang lebih menguntungkan dan selamat seperti ASB?

Ya, ada! Iaitu melalui pelaburan EMAS. Sebenarnya pelaburan emas ini sudah wujud lama. Cuma kita saja yang tidak menyedarinya.

Tahukah anda bahawa dengan melabur melalui pelaburan emas, keuntungan yang boleh diperolehi adalah lebih TINGGI.

Bagaimana?

Tahukah anda bahawa harga emas sentiasa menaik dari tahun ke tahun. Sebagai contoh, dari tahun 2006 ke 2007, dicatatkan kenaikan harga emas adalah sebanyak 33.3%. Wah sangat tinggi bukan? Jika ASB sekalipun, keuntungan paling tinggi yang boleh anda perolehi adalah dalam 10% setahun.

Tetapi pelaburan emas mampu mencapai 2 kali ganda daripada itu. Oleh sebab itu anda perhatikan tokey-tokey emas semakin kaya. Inilah sebabnya! Kliksini


Bagaimana hendak melabur dengan emas?

Ianya sungguh mudah. Anda sendiri boleh melabur tanpa menggunakan orang tengah. Anda sendiri yang akan mengawal keuntungan anda.
Terdapat beberapa cara/teknik mudah dalam pelaburan emas ini yang boleh dimulakan oleh anda.

Oleh sebab itulah, satu pendedahan ekslusif mengenai pelaburan emas ini diterbitkan buat pertama kalinya di pasaran Malaysia. Ianya diterbitkan oleh gabungan seorang IM, seorang pelabur emas dan juga seorang pakar pelaburan dalam emas ini.

Jika anda berminat untuk mengetahuinya, sila layari web rahsia emas tersebut kliksini



Monday, April 26, 2010

Amaran!! Jangan Buat Duit Di Internet Jika Tiada ilmu!!



Setiap hari ada sahaja skim-skim internet yang muncul di internet ini, setiap hari jugalah ada sahaja mangsa-mangsa yang menyertainya. Kebanyakkannya, mereka yang terdesak memerlukan wang, dan disebabkan itulah mereka menyertai skim-skim ini.

Kenapa jadi begini? Kawan-kawan sekalian, janganlah anda mempercayai email-email spam yang masuk di dalam inbox anda yang mempromosikan skim-skim buat duit di internet. (email spam bermaksud, email yang diterima tanpa anda kehendaki, tidak mengenali siapa diri penghantar, tidak pernah mendaftarkan email anda untuk menerima email daripada mereka dan lain-lain.

Tidak di nafikan, saya juga pernah menyertai skim-skim ini, dan saya mengaku ketika itu saya tiada ilmu tentang perniagaan internet kerana saya sangkakan skim-skim inilah yang dinamakan perniagaan internet atau buat duit di internet. Tetapi ia adalah skim-skim yang akan mengkayakan pihak penganjur sahaja dan sudah semestinya bukan perniagaan internet yang sebenar!!

Baiklah, sekarang saya ingin berkongsi kepada anda semua, untuk pengetahuan anda semua saya adalah seorang usahawan internet. Saya menjalankan perniagaan internet dan sudah semestinya buat duit di internet.

Apakah yang dimaksudkan dengan perniagaan internet?

Pengguna internet menjadikan internet sebagai platform untuk berurusniaga sama ada menjual produk fizikal, digital atau menawarkan perkhidmatan kepada pelawat yang berminat.

dan bukannya mendaftarkan diri, dan membayar pendaftaran ahli, promosikan pada kawan-kawan, ajak sertai sama, sampai bila?? Apakah produk yang didagangkan? Dan ini sudah terbukti bukan perniagaan internet. Renung-renungkanlah.

Saya juga menjalankan perniagaan MLM berasaskan produk kesihatan menerusi internet, sudah semestinya ada produk yang didagangkan. Sudah pasti ini juga adalah perniagaan internet.

Kawan-kawan sekalian, tahukah anda blog juga boleh menghasilkan pendapatan? Ya!! Anda juga boleh buat duit dengan blog anda. Jadi, jangan lepaskan peluang!!

Kepada mereka-mereka diluar sana, saya harap, penulisan artikel saya ini akan menyedarkan anda untuk tidak menyertai skim-skim di internet. Jika anda benar-benar ingin menceburi bidang perniagaan internet, anda sebenarnya boleh memulakannya tanpa modal.. Ya!! Saya dahulu bermula tanpa modal. Modal yang sebenar adalah ilmu, tanpa ilmu saya juga tidak akan merasa duit daripada internet.

Nasihat saya, dapatkan ilmu sebelum anda menjalankan perniagaan internet. Jika anda berminat serta serius untuk menjalankan perniagaan internet..

Dapatkan Ebook 7 Langkah Mudah Buat Duit Di Internet. Sudah semestinya pelaburan yang berbaloi-baloi. Keterangan lanjut Kliksini




Monday, April 19, 2010

Apa yang membezakan newbie dan pro dalam pemasaran Internet?

Salam hormat..
Kawan-kawan sekalian.
Apa yang membezakan newbie dan pro dalam pemasaran Internet?
Bagi saya hanya satu sahaja perbezaannya. 
Yang newbie susah nak buat duit, yang pro pula macam petik jari sahaja.  That's the difference. Perbezaan yang mudah, tetapi membezakan yang berduit dan yang tidak. 
Perbezaan yang sepatutnya boleh didekatkan tetapi tidak.  Mereka memberi 16060 alasan kenapa mereka tidak berjaya.  
Ada yang berkata mereka tidak pandai.  
Ada yang berkata mereka tidak ada modal.  
Ada yang memulakan syarikat US50 juta dengan hanya wang modal US$500. Ada juga yang memulakan perniagaan online mereka dengan meletakkan kedai mereka di Blogspot. Dan ada pula yang menerbalikkan website untuk keuntungan.  
Mereka mempunyai satu persamaan. Mereka berusaha. Usaha dalam Internet tidak semestinya perlu meluangkan masa 3 jam sehari. Kadang-kadang 1 jam pun dah cukup.  
Macam mana kalau gagal? Standard. Kalau tak pernah gagal tu, memang tak pernah berjaya.   
Sandra Bullock pernah berkata, "I have to fight every single day to live my true life."  
Jika anda tahu dalam hati anda bahawa anda nak mencari duit di Internet, saya harap anda tidak akan berputus asa.  
Saya gagal entah berapa banyak kali dalam pelbagai usaha saya untuk berjaya di Internet. Adsense la, affiliate marketing la, macam-macam.  
Memang frustrating. Rasa bengang habis masa tengok akaun bank. Bilalah duit nak masuk ni? Heh.  
Entah macam mana, saya terjumpa seseorang mamat bernama Syed ni. Dia seorang newbie di Internet, tapi dalam masa 30 hari je, dia dah jana RM5 ribu lebih. Tak puas hati betul. Dalam masa 2-3 minggu lepas saya tengok dia muncul di satu forum ni, dia pun keluarkan panduan.  
Saya pun dapatkan panduan dia dan tengok apa yang hebat sangat.  Saya betul-betul nak sangat dia salah, saya pergi apply semua yang dia tulis dalam panduan tersebut.
Hasilnya? 
Amat memberangsangkan. Saya tak sangka pun saya pun boleh buat duit dengan cara dia.  Nama panduan tersebut ialah Rahsia Flippa dan ramai orang telah berjaya menggunakan panduan ini. 
Saya tidak tahu pasal anda tapi kalau ramai orang berjaya, saya rasa ianya mungkin sesuai dengan anda.  Ianya terbukti berkesan, tapi tidak semua orang sesuai. Cuba anda tengok sales letter yang ada di laman webnya dan dapatkan kalau anda rasa ianya dapat membantu anda.  
Klik URL di bawah untuk mendapatkannya.
http://remajablogger.com/rahsiaflippa  
Semoga anda berjaya.  
P.S Kemungkinan harganya akan naik lagi.
RUANGAN INI DITAJA OLEH

Saturday, April 10, 2010

TERGEMPAR!! Susah Sangat Ke Bisnes Internet Ini?

Salam hormat,


Saya harap kawan-kawan semua sihat, seperti biasa, terima kasih saya ucapkan kerana sudi mengunjungi blog saya ini ye.. Hari ini saya nak berkongsi sedikit tentang seorang usahawan internet yang telah berjaya menghasilkan pendapatan dengan perniagaan internet sebenar!! Beliau ialah En Dlie.

Untuk pengetahuan anda semua En Dlie.. adalah pemilik ebook
"Pakej Panduan Bisnes Internet Profesional" ada memaklumkan kepada saya...


Ramai yang mengadu dan mengeluh kepada beliau kerana GAGAL di dalam bisnes internet mereka. Rata-ratanya tidak berjaya membuat jualan sama ada produk sendiri mahupun produk affiliate.

Adakah anda juga menghadapi masalah ini?

Jika YA, mari saya ceritakan satu kisah benar yang perlu anda semua hayati...

Pada tahun 2004, seorang pemuda baru mula bekerja di sebuah agensi jabatan kerajaan dengan pendapatan bersih pada ketika itu hanyalah sekitar RM600. Pada waktu itu, tangga gaji kerajaan belum lagi dinaikkan.

Beliau sedar bahawa gaji sebanyak itu hanya cukup-cukup makan sahaja. Agak sukar untuk menyimpan. Apatah lagi untuk memiliki sebuah kereta, pastinya duit gaji habis macam tu sahaja.

Bermacam-macam MLM beliau sertai dengan tujuan untuk mencari pendapatan lebih, namun kesemuanya GAGAL. Agak sukar untuk menaja orang pada ketika itu.

Kemudian, pada pertengahan tahun 2005 beliau mendapat tahu bahawa internet boleh memberikan pendapatan sampingan yang lumayan setelah beliau membaca buku Dr. Irfan Khairi.

Selama 6 bulan beliau memahami selok belok bisnes internet dan banyak membuat kajian serta maklumat tambahan di internet.

Akhirnya, pada tahun 2006 beliau memulakan bisnes internet pertama dengan menjual produk sendiri dalam bentuk CD. Namun, selama 3 bulan beliau tidak mendapat sebarang hasil walau 1 sen pun!

Hanya pada bulan ke-4 barulah beliau mendapat RM30 yang pertama daripada internet! Seterusnya selama 4 bulan beliau memperoleh pendapatan sekitar RM90 hingga RM120 sebulan.

Pada bulan ke-8, produk beliau tidak lagi ada pembeli. Dalam erti kata lain, tidak lagi laku!

Beliau terus menutup operasi bisnes internet. Pada mulanya memang beliau berputus asa, tetapi apabila semakin ramai yang menceburi bisnes internet dan muncul beberapa nama yang berjaya, beliau tekad untuk memulakannya sekali lagi.

Hampir 18 bulan sepanjang penutupan operasinya, beliau mengkaji dan melakukan banyak try & error bagi setiap ilmu bisnes internet yang beliau perolehi sama ada secara berbayar ataupun percuma.

Maka, pada penghujung tahun 2007, beliau memulakan sekali lagi bisnes internet dengan menjual produk MRR pula dengan menggunakan segala pengetahuan yang diperolehi sepanjang 18 bulan tersebut.

Akhirnya beliau berjaya menjual produk tersebut sebanyak 112 unit! Satu pencapaian yang amat membanggakan bagi seorang usahawan internet yang baru melangkah pada ketika itu.

Hari ini, beliau telah berjaya.. berjaya memiliki sebuah bisnes internet yang memberikan income sampingan sebanyak 4-5 angka sebulan!

Kawan-kawan serta pengunjung sekalian... beliau yang saya maksudkan ialah En Dlie. Segala rahsia kejayaan beliau telah dibukukan dalam sebuah ebook iaitu...




Sekiranya anda semua mahu berjaya seperti mana En Dlie, ebook ini akan membantu anda untuk membina empayar bisnes internet dengan pantas!

Untuk maklumat lebih lanjut, kliksini

P.s: Dah macam cerita sedih la plak. ahaks..



Wednesday, April 7, 2010

102 Posisi Sex Unik untuk Dipraktikkan

Adakah anda dan pasangan anda sudah jemu dengan posisi-posisi seks yang sama setiap kali berasmara?

Memperkenalkan 102 Posisi Seks Unik Yang Di Ambil Dari 4 Kitab Amalan Seksual Kuno Dan Dibukukan Dalam Satu Pakej Berkualiti Tinggi !!!

Saya berjanji setelah anda selesai membaca apa yang ingin saya sampaikan kepada anda, kehidupan seksual anda bersama pasangan anda akan bebas dari belenggu kebosanan.

Saudara dan Saudari,

Izinkan saya mengambil masa 1 minit dari masa anda untuk bertanyakan soalan-soalan di bawah,

Ya
Tak Pun
Adakah anda dan pasangan anda jemu dengan posisi-posisi seks yang sama setiap kali berasmara? Asyik-asyik missionary, doggy style, isteri kat atas..?
Adakah anda dan pasangan anda ingin mencuba posisi-posisi baru dalam hubungan seks tapi tidak tahu dari manakah sumber untuk mendapatkan ilmu tentang posisi-posisi tersebut? Kat mana ye?
Adakah Isteri atau Suami anda mula menunjukkan faktor-faktor kebosanan setiap kali bersama kerana tiada pembaharuan dalam hubungan kelamin anda. benda yang sama je setiap kali.

Jika anda menjawab "Tak Pun" untuk semua soalan di atas, sila tinggalkan laman web ini kerana anda tidak perlu ilmu berasmara dari 4 kitab kuno yang mengandungi 102 posisi seks dengan penerangan dalam Bahasa Melayu yang ingin saya berikan.

Jika kesemua jawapan anda untuk soalan di atas ialah "Ya", anda telah menjumpai satu ilmu yang tidak pernah didedahkan dalam Bahasa Melayu untuk anda terokai bersama pasangan anda.

Memperkenalkan Kamasutra Bergambar versi Bahasa Melayu, ebook yang pertama seumpamanya di Malaysia.

Ebook Kamasutra Bergambar versi Bahasa Melayu

Untuk keterangan lanjut kliksini

Friday, April 2, 2010

Jangan Bercinta Kalau Tak Tahu Makna Cinta Sejati!!!

Assalamualaikum..

Hii.. Salam Hormat & Salam Sejahtera,

Anda dan keluarga Anda sihat?

Kawan-kawan sekalian.Hari ini saya ada Berita Fakta untuk Anda!


Yelah.. Semakin hari, isu penceraian pasangan yang berumahtangga kini semakin meningkat. Kadangkala, walaupun perkahwinan tersebut hasil daripada hubungan yang terbina sejak berbelas tahun dahulu, mereka tetap kecundang juga dengan perkahwinan yang hanya berusia beberapa hari atau bulan. Ada pula, hubungan sahaja yang bernama suami isteri. Tetapi, tempat tidur berasingan, si isteri masak untuk dirinya dan anak-anak sahaja manakala si suami makan di luar dan sebagainya.

Apabila ditanya, mereka akan menjawab, semua ini berlaku kerana mereka berdua sudah tidak sefahaman lagi. Benarlah kata orang, alam percintaan dan perkahwinan sangat berbeza. Sepatutnya, para isteri perlu menyedari bahawa amatlah penting untuk seseorang isteri mengenali dan mengetahui segala perkara mengenai suami , memahami dan mengenalinya. Sifat semula jadi seorang lelaki iaitu ego, memerlukan kita mengalah dalam segala hal. Lebih-lebih lagi, sudah termaktub bahawa jaminan syurga anda ada padanya.

Sebenarnya, tidak susah untuk menjaga hati pasangan kita dan memastikan si dia setia dengan anda. Tidak banyak yang si dia inginkan dari anda. Cukuplah sekadar memahami apa yang mereka impikan dari Anda. Malangnya, tidak ramai dari anda yang berjaya memahami si pasangan, gagal menawan hati si dia dan sebagainya. Ini adalah kerana anda tidak pernah mengetahui dan mengenali sikap dan perilaku pasangan anda.


Tawan hati pasangan anda kembali dengan Panduan “Percintaan Sebelum Kahwin”! Yea.. Panduan sebegini mungkin banyak membantu anda untuk menawan hati pasangan anda kembali. Ia menunjukkan anda bagaimana untuk memahami sikap, sifat dan kehendak si pasangan. Saya yakin anda mahukan perkahwinan yang berkekalan buat selamanya. Tiada rujukan terbaik selain daripada maklumat yang diberikan oleh anda sendiri mengenai apa yang anda impikan dari pasangan anda.

Oleh itu, terbaru! Suka saya persembahkan, sebuah panduan lengkap “Percintaan Sebelum Kahwin” yang telah dilancarkan pada 1 April 2010! Sebuah ebook atau buku digital yang mengupas pelbagai aspek dan tips-tips penting “Percintaan Sebelum Perkahwinan”.

InsyaAllah.. Selepas ini, si dia akan berada di dalam dakapan anda kembali setelah anda membaca panduan ini, si dia merindukan belaian dan nafas anda dan anda adalah pasangan terbaik di hati mereka merupakan Kenangan Paling Indah di dalam hidup anda.

Panduan Hebat ini Telah dilancarkan!! kliksini

P/s: Ingat! Semua boleh baca panduan ini.. Jangan fikir panduan ini untuk mereka yang belum kahwin sahaja..
Yang dah kahwin pun, penting untuk merapatkan kembali hubungan cinta anda di dalam perkahwinan tu..




Thursday, April 1, 2010

Rahsia Lulus Peperiksaan Gred 41

salam hormat,

Apa khabar kawan-kawan semua? Harap sentiasa dalam
keadaan yang bersemangat sentiasa!

Baiklah hari ini saya nak bercerita sedikit tentang Peperiksaan memasuki Perkhidmatan Awam Gred 41.

Jika anda graduan Sarjana Muda, anda pasti tahu yang tempat anda ada di Perkhidmatan Awam dengan tangga gaji Gred 41. Tapi tahukah anda syarat dan ujian kemasukan ke jawatan Gred
41 pada tahun 2010 diketatkan sedikit dan anda harus melalui Ujian Bertulis yang dahulunya
hanya untuk beberapa jawatan sahaja seperti M41 dan S41.


Untuk tahun ini, jika anda telah mengisi borang SPA8i, dan memilih antara 14 Jawatan di bawah ini, anda akan melalui satu ujian yang dinamakan "Peperiksaan Memasuki Perkhidmatan Awam Gred 41". 14 Jawatan tersebut adalah;

1. Pegawai Arkib Gred S41
2. Penguasa Kastam Gred W41
3. Penguasa Bomba Gred KB41
4. Pegawai Siasatan Gred KR41
5. Penguasa Penjara Gred KX41
6. Pegawai Penerangan Gred S41
7. Pegawai Penguatkuasa Gred N41
8. Pegawai Keselamatan Gred KP41
9. Pegawai Belia dan Sukan Gred S41
10. Pegawai Pertahanan Awam Gred KP41
11. Pegawai Perhubungan Perusahaan Gred S41
12. Pegawai Pembangunan Masyarakat Gred S41
13. Penguasa Imegresen KP41
14. Pegawai Tadbir dan Diplomatik Gred M41

Sebelum ini peperiksaan ini untuk Pegawai PTD M41 dan Pegawai Agama Islam S41, tapi kali ini
14 jawatan di atas dianggap jawatan 'ELIT' kerajaan dan oleh itu tapisan yang dijalankan
sedikit ketat dan memerlukan calon yang layak dan berkesungguhan sahaja.

Jika diikutkan statistik Ujian Bertulis untuk M41 Pegawai Tadbir Diplomatik yang lepas, ianya
boleh dikatakan agak sukar dan ramai yang tak lepas..

Sebenarnya kawan-kawan, kebanyakannya gagal hanya kerana mereka tidak tahu situasi sebenar dan tiadanya rujukan yang khusus tentang bagaimana peperiksaan tersebut. Jika anda ingin berjaya dalam peperiksaan tersebut, anda harus buat satu persediaan yang rapi dan khusus dan satu-satunya rujukan khusus untuk peperiksaan ini adalah "Pakej Rujukan Peperiksaan Bertulis Pegawai Gred 41".


Anda boleh dapatkannya di sini..

Anda boleh lihat sendiri 'life' testimonial mereka yang telah berjaya di sana dan tak syak
lagi, inilah rujukan yang anda perlukan bagi berjaya menjawat jawatan dalam Perkhidmatan
Awam ini.

Salam kejayaan untuk anda semua!

Layari web Tips Ptd tersebut, klik sini

p/s Jangan ambil remeh dengan peperiksaan bertulis ini, jika tidak anda akan tergolong
dalam golongan mereka yang GAGAL ujian ini. Pilih untuk LULUS dengan memiliki Pakej ini
sekarang!


Friday, March 26, 2010

Download Ebook Percuma

Assalammualaikum dan Selamat Sejahtera

Alhamdulillah... Hari ini, sempat juga saya update blog saya ini. Maafkan saya kerana menyepi sejak kebelakangan ini.. Banyak kerja yang perlu saya laksanakan.. Ribuan terima kasih kepada anda semua kerana sudi mengunjungi blog saya ini. Jangan lupa melawati blog Remaja Blogger saya juga. Kepada anda yang belum memberikan saya Url Blog untuk saya promosikan bersama rakan-rakan blogger yang lain. Sila berikan sekarang. Kliksini

Untuk Pengetahuan anda semua, saya baru sahaja menyiapkan landing page untuk ebook percuma. Anda boleh melayari landing page tersebut, jika anda berminat untuk download ebook-ebook percuma yang saya sediakan.. Kliksini

Ebook-ebook berkenaan banyak membantu saya dalam perniagaan internet.. Walaupun percuma, isi kandungannya memang berguna dan bukan ebook sampah. Tawaran ebook percuma yang saya sediakan ini, akan tamat pada bila-bila masa. Jadi, saya harap anda tidak lepaskan peluang untuk memiliki ebook-ebook tersebut.

Jumpa anda di post akan datang. Saya akan cuba meluangkan masa untuk update blog ini dari masa ke semasa. Kerjasama daripada anda amatlah saya hargai.

P.s: Nantikan Pelancaran cabaran affiliate yang akan saya lancarkan tidak lama lagi.



Friday, March 19, 2010

HADIAH WANG TUNAI HAMPIR RM5000 UNTUK DIMENANGI!!!

Assalammualaikum dan Selamat Sejahtera

Hai kawan-kawan semua.. Alhamdulillah..saya dah sihat.. hehe..

Sekarang ini saya memang agak sibuk, dengan kerja menjahit saya dan juga online biz, untuk pengetahuan anda semua, sekarang ini saya sedang melaksanakan projek program affiliate saya yang pertama. Ya!! program affiliate.. Saya ingin menjemput kawan-kawan serta pengunjung blog saya ini menyertai program affiliate yang akan saya lancarkan dalam masa terdekat ini. Daftar percuma jer..

Sempena pelancaran projek affiliate saya ini nanti, saya akan lancarkan juga CABARAN AFFILIATE, hadiah wang tunai hampir RM5000 untuk dimenangi, tidak termasuk komisyen affiliate. Lumayan tak? hehe..

Jadi saya ingin menjemput anda menyertai cabaran itu nanti.. simple and easy. untuk kesenangan semua yang berminat dan tidak terlepas untuk menyertai cabaran ini nanti, jadilah subcriber blog saya ini ye, jangan lupa masukkan email anda.

Baiklah sampai disini sahaja buat kali ini.. saya akan terus melaksanakan projek saya ini. Doakan saya ye.. Kerjasama daripada anda semua, amatlah saya hargai.. Terima kasih semua..

P.s: Blog Remaja Blogger saya sudah berwajah baru.. hehe..


Tuesday, March 16, 2010

Remaja Blogger sediakan ebook percuma?

Assalammualaikum dan selamat sejahtera..

Hai kawan-kawan semua, saya harap anda sihat hendaknya, hari ini saya cuti. Sudah 2 hari saya cuti daripada kerja menjahit kerana tak berapa sihat.. Tetapi saya masih larat lagi berblogging.. hehe..

Sebenarnya hari ini saya tak ada topik yang menarik hendak dikongsikan, cuma nak bagi tahu anda semua yang saya dah siap setup blog Remaja Blogger. Alhamdulillah.. masalah setup domain tempoh hari, dapat juga diatasi.

Saya menjemput anda semua melawati blog Remaja Blogger dan dapatkan pelbagai ebook percuma daripada saya.

sampai sini sahaja post untuk kali ini.. Doakan kesihatan saya ye.. Terima kasih semua.

p.s: maybe aku ni penat sangat kot, tak cukup rehat.. huhu



Monday, March 15, 2010

Jutawan, Affiliate Berjaya Buat Duit Banyak

Assalammualaikum dan salam sejahtera..

Saya harap anda semua sihat, terima kasih kerana sudi melawati blog saya ini.. saya minta maaf kerana sudah seminggu tidak update blog saya ini..

Untuk pengetahuan anda, saya agak sibuk sejak kebelakangan ini, banyak perkara yang perlu saya laksanakan dalam 1 masa. Alhamdulliah, hari ini sempat juga saya update blog saya ini. Saya harap anda semua jangan la jemu untuk melawati blog saya ini ya. Kalau anda nak pelbagai ebook percuma, jemputlah melawati blog Remaja Blogger saya.


Baiklah, hari ini saya nak berkongsi berita gembira tentang saya dan juga berita baik untuk anda. Kawan-kawan semua hendak tahu tak? Kalau tak nak tahu, kena tahu gak.. hehe.. berita gembira buat saya ialah, saya dah mula memperolehi pendapatan melalui program affiliate..

Anda tahu tak apa dia affiliate? Kepada yang tak tahu, saya terangkan sedikit apa yang saya tahu ye.. affiliate ni lebih kurang macam agen pemasaran ataupun promoter. Anda promosi, pelanggan beli, tuan punya produk akan bayar komisyen anda. Mudah je..

Apa kata anda semua cuba jana pendapatan melalui affiliate ni? Nak tak? Kebanyakkan program affiliate daftar percuma je.. mudah je buat duit dengan affiliate.. tetapi anda juga memerlukan ilmu.. saya ada kursus online tentang affiliate untuk anda. Sertainya sekarang!!

Berita baik untuk anda semua, Ekursus Affiliate Berjaya yang dijalankan oleh saudara Aminbeb adalah percuma untuk mereka yang berminat.. Daftar sekarang!!

Sebelum terlupa, saya ada bonus untuk anda, DVD dari Pactric Chan tentang Rahsia beliau jadi jutawan dengan perniagaan internet nie... Beliau nie dah setaraf dengan Dr Irfan khairi... beliau nie berasal dari pulau pinang..

Memang sah la dia orang malaysia.. DVD yang diberikan percuma tersebut adalah seminar yang beliau buat berharga RM5000 kalau saya tidak silap dan mungkin lebih..

Saya rasa lebih baik anda dapatkan segera kerana sudah beratus orang yang mendownload dan berpuas hati.. tetapi benda percuma biasalah kawan-kawan.. cepat sangat nak tutup tawarannya...rugi sangat kalau anda tidak dapatkannya segera..

Dapatkan DVD Percuma Sekarang!!

sekian

P.s: saya banyak keje tak siap lagi ni.. huhu


Monday, March 8, 2010

MATLAMAT+FOKUS = KEJAYAAN!! $$$

Assalammualaikum dan Selamat Sejahtera..
Terima kasih kepada anda semua kerana sudi mengunjungi blog saya ini. hari ini saya hendak berkongsi sedikit tentang apa yang berlaku semalam..

Untuk pengetahuan anda, semalam, saya berjumpa dengan salah seorang leader Shamelin Bina, beliau ialah En. Nasaruddin, saya cukup bertuah kerana berpeluang berjumpa dengan beliau. Terima kasih kepada beliau kerana sudi datang ke tempat saya semata-mata untuk memenuhi permintaan saya untuk berjumpa dengan beliau setelah saya melihat tentang kejayaan beliau di dada akhbar pada hari yang sama.

Pada pandangan saya, beliau seorang yang hebat serta mempunyai motivasi yang tinggi dalam diri beliau, seorang yang sempoi dan juga low profile, walaupun beliau telah berjaya menggondol Anugerah Tabung Kereta Mewah, tidak sedikit pun beliau sombong dengan kejayaan yang beliau perolehi. Untuk pengetahuan anda juga, saya bukanlah ahli di bawah rangkaian beliau disebabkan ini jugalah saya kagum dengan beliau, walaupun saya bukan berada di dalam rangkaian beliau, beliau sudi berjumpa dengan saya dan berkongsi strategi beliau dengan saya. Inilah matlamat sebenar yang saya peolehi daripada beliau, bersama membina kekayaan dengan Shamelin.

Baiklah dibawah, saya ada sediakan gambar dan rakaman video yang saya rakamkan untuk tatapan anda/ pengunjung blog saya ini.

Shahrul Faizi & Nasaruddin

Ketika saya berjumpa dengan beliau, saya ada membawa keratan akhbar yang menyiarkan tentang kejayaan beliau. kenapa saya membawa keratan tersebut? sebabnya adalah, untuk meminta tanda tangan beliau (dah macam artis la pulakkan).

En. Nasa memberikan autograf untuk peminatnya (saya lah peminatnya).

diatas ialah keratan akhbar yang telah
ditanda tangani oleh beliau. terima kasih En.Nasa.

Rakaman video untuk tatapan anda.
3 minit bersama En.Nasaruddin
(sebelum mainkan video ini, sila pausekan radio online di bawah blog ini)

video
Terima kasih kepada En.Nasa kerana sudi memberikan kerjasama kepada saya. untuk pengetahuan anda, rakaman ini diambil sebanyak 2 kali, tiada skrip dan ianya spontan sahaja. saya minta maaf jika video ini tidak memuaskan hati anda.
Cukuplah sampai disini sahaja. jumpa anda di post akan datang. jika anda suka dengan blog saya ini. sila masukkan email anda, jadi subcriber blog saya ini.
terima kasih..

p.s: punya la saya gementar untuk berjumpa dengan beliau.. Tup2.. beliau seorang yang sempoi dan peramah orangnya.. LEGA..



Saturday, March 6, 2010

SIAPA NAK DUIT=$$$ DARIPADA SAYA??

Assalammualaikum dan Selamat Sejahtera…

Apa khabar semua, terima kasih kerana sudi singgah blog saya ini.

Apa ada dengan tajuk ya?? Baiklah, hari ini saya nak tukar gaya bahasa kejap leh tak? Bosanlah asyik guna saya, awak, anda.. Bosan!! Hehe…

Ok.. aku nak cerita sikit dengan korang, salah satu blog daripada blog aku, telah menghasilkan pendapatan yang lumayan. Jadi aku plan, dengan hasil yang aku dapat tu, aku nak kongsikan dengan korang. Nak tak? Tapi, tak delah aku bagi free macam tu jer.. Blogger ramai sangat, nanti aku lak yang bankrap.. hehe..

Ok.. Siapa nak duit?? Mesti semua nakkan?? Macam nilah, aku nak buat contest, siapa menang aku bagi hadiah wang tunai, tapi tak delah sampai ribu-ribu, ratus –ratus sudah. Contestnya pun aku akan buat yang senang.. Apa yang penting??? Yang penting semua leh join.

Setiap kali income yang aku dapat, aku akan asingkanuntuk hadiah contest. Ok tak?? Contest akan diadakan sebulan atau 2 bulan sekali, bergantung kepada aku sendiri. Kalau aku nak buat tiap-tiap minggu pun leh. Huhu

Contest yang pertama akan diadakan, aku perlukan 100 blogger sahaja. Kalau ramai sangat, nanti aku lak yang susah nak handle korang. Hehe.. So?? Berminat tak? Kalau berminat korang kena daftar dulu.

3 langkah mudah jer..

1.Jadi follower blog aku ni.. (klik je butang follow tu)

2.Jadi subscriber Feed RSS blog ni. (masukkan email korang)

3. Berikan aku Url Blog korang (isi form yang aku sediakan, Nama, Email, Url Blog)

Dah settle ke langkah tu? Kalau dah, baguslah.. tunggu pengumuman contest daripada aku nanti. Ha… mesti korang tertanya-tanya kenapa kena daftar macam tu sekalikan. Ok, sebab utamanya ialah, bila contest diumumkan, semua blogger yang dah daftar, tidak akan terlepas pengumuman yang aku buat. So, semua blogger akan mulakan contest secara serentak, tak adelah yang ketinggalan nanti.

Ok. Sampai sini sahaja kali ni. Tukar tune balik, kepada yang berminat nak join dan dapatkan duit daripada saya, daftar je k. saya alu-alukan penyertaan anda semua. Akhir kata, jangan lupa lawat blog baru saya ya. Blog Para Blogger.

P.s: Duit bukan segala-galanya, tetapi segala-galanya perlukan duit+$$$.. J

RUANGAN INI DITAJA OLEH

Thursday, March 4, 2010

REVIEW BLOG REMAJA BLOGGER OLEH Warnnie Musah

Pengalaman Adalah Guru Terbaik

Ada orang kata, kalau nak pandai dalam sesuatu bidang tu, kenalah berguru dengan mereka yang pandai dan arif dalam bidang yang mereka ingin ceburi. Contoh paling mudah, kalau nak jadi tukang masak yang terkenal dan laris di pasaran, berguru la dengan Chef Wan, gerenti dapat offer dari hotel 5 star untuk kerja dengan mereka.. :)

Review saya kali pertama dalam blog saya ini adalah berkenaan seorang lagi insan yang telah berguru dari mereka yang pakar. Tidak mustahil satu hari nanti insan ini akan dapat menjadi seorang yang disegani dalam dunia blogging. Saya perkenalkan kelahiran Blog Remaja Blogger dengan tagline blog tersebut Pengalaman Adalah Guru Terbaik. Pemilik blog adalah saudaraShahrul Faizi a.k.a Safis di dunia online dan berasal dari Negeri Sembilan.Blog Remaja Blogger ini telah dilancarkan pada 24 Februari 2010 dengan tujuan untuk mengumpul para blogger seterusnya berkongsi pelbagai maklumat perniagaan internet, tips, strategi pemasaran, serta produk digital mahupun fizikal.

Laman utama Remaja Blogger

Kepada anda yang bergelar blogger, tidak kiralah samada memiliki blog berbayar atau pun percuma, pemilik blog Remaja Blogger ini telah berbesar hati untuk mempromosikan URL blog untuk 100 orang blogger terawal.Anda juga boleh memuat-turun bonus audio sebagai tanda terima kasih kerana mengunjungi blog beliau. Apa yang saya lihat di blog beliau, walaupun masih baru dilancarkan, sudah ada Ebook percuma yang diberikan iaituPanduan Mendaftar Akaun Paypal (pada masa artikel ini ditulis).

Jangan ketinggalan mempromosikan blog anda di sini ya

Ebook percuma pun ada

Ada lagi..beliau juga baru saja berjaya melancarkan Ebook edisi berbayar hasil sulung beliau yang pertama bertajuk Laporan Buat Duit Dengan Blogberharga RM65.00. Sekali lagi sempena pelancarannya, ebook ini akan diberikan kepada anda secara PERCUMA! Saya rasakan hasil kerja 4 bulan diberikan secara percuma, mungkin saya tak sanggup lakukannya. Jadi ini merupakan peluang keemasan untuk anda menjadikan Ebook ini salah satu dari koleksi anda.

Secara keseluruhannya, blog Remaja Blogger ini masih banyak yang boleh dikemaskini dan saya rasa kekuatan blog ini adalah perkataan “Remaja” dan “Blogger” itu sendiri. Rata-rata blogger di Malaysia terdiri daripada golongan remaja dan ini mejadikan blog ini sudah mendapat tempat di hati para blogger remaja. Cuma mungkin pada bahagian header blog tersebut boleh diletakkan nama pemilik blog tersebut sebagai usaha meningkatkan kredibiliti dan reputasi beliau. Semoga berjaya dan terus saya ucapkan kepada pemilik blogRemaja Blogger.

p/s: Berbalik kepada tajuk artikel ini, pengalaman sememangnya guru terbaik…ia adalah pernyataan yang tidak harus diragui. Dan selalunya pengalaman ini memberikan kita lebih motivasi untuk melakukan sesuatu dengan lebih bersungguh-sungguh :)

p.s.s: kawan-kawan, artikel ini disediakan oleh Warnnie Musah, sila komen penulisan beliau.


RUANGAN INI DITAJA OLEH

Tuesday, March 2, 2010

BUAT DUIT DENGAN CATCHEYE

Assalammualaikum dan Selamat Sejahtera..

Hari ini saya hendak berkongsi sedikt tentang buat duit dengan blog melalui Catcheye.



Catcheye adalah sebuah syarikat pengiklanan terbaru di Malaysia,
apa yang menariknye anda dibayar untuk setiap iklan yang anda lihat disini.

Ya,mudah saja,klik2 iklan tak sampai seminit dah dapat duit,
malah mereka membayar kita sehingga level 4 secara infiniti..

Katakan anda menaja 10 orang di level 1, kemudian mereka menaja 10 orang lagi sehinggalah 4 level, tahu tak awak akan peroleh RM11 jika sehari mereka klik untuk 1 iklan, kalau sehari mereka klik 10x anda peroleh RM11x10=RM110 jika sebulan anda akan peroleh RM110x30=RM3300..

Banyak tu .. awak tak nak ke? Jomlah sertai saya..benda ni 100%
percuma..tak perlu modal cuma perkenalkan kepada 10 orang je..benda free xkan tak boleh ajak..

Untuk maklumat awak,keahlian Catcheye telah
mencecah 46,723 orang sekarang.. jangan berlengah lagi..Ini bukan penipuan

Cara nak register:
kliksini

2. Klik 'Join Catcheye now'

3. Isi maklumat diri, IC dan alamat (penting sebab cek dihantar berdasarkan ini selepas cukup RM50)

4. Isi jawapan:

soalan 1 jawapan A (atas sekali),
soalan 2 jawapan B (yang tengah),
soalan 3 jawapan A (atas sekali).
p/s (jika jawab salah pendaftaran tidak diterima)

5. Klik agree and proceed.. Ok siap. Kemudian apa perlu buat?

1.klik sign in

2.lepas sign in klik reward panel

3.Awak lihat akaun awak ade RM1 (bonus) dan link awak.

4.Copy link awak dan gantikan link saya ini dengan link awak.

5.postkan risalah saya ni di buletin facebook atau myspace & emailkan kepada kawan2.

6.Lihatlah tak sampai sebulan awak dah ade 10 orang di level 1.

percayalah!sebab benda ni 100% percuma REZEKI TUHAN YG BG..TP KITE KNE USAHA JGAK KN??
TGGU APE LG?? J0MLA J0IN.. =)
klik, klik, klik

*x berminat pn try je…anggap je main2 mne tau ade rezeki FREE JE...XTIPU... =)


Sunday, February 28, 2010

PERLANCARAN E-BOOK LAPORAN BUAT DUIT DENGAN BLOG

salam hormat..

Saya harap anda semua sihatlah hendaknya.. Saya agak sibuk beberapa hari ini.. Alhamdulillah, sempat jugak saya update blog saya ini.



Setelah 4 bulan bertungkus lumus, memikir strategi, menimba ilmu, alhamdulillah, terhasillah sudah E-Book pertama saya yang bertajuk Laporan Buat Duit Dengan Blog berharga RM65.

Di mulakan dengan bacaan bismillah.. dengan ini saya SHAHRUL FAIZI@ Safis2u Team melancarkan minisite Safis2u Team dan E-Book Laporan Buat duit Dengan Blog.

Sempena perlancaran Ini, saya menawarkan E-Book saya secara PERCUMA, promosi ini akan tamat pada bila-bila masa.


Friday, February 26, 2010

SYARIKAT SKIM KUTU WANG POS DISERBU???

assalammualaikum dan selamat sejahtera..

saya harap anda sihat bersama keluarga tersayang..
kepada umat islam, saya mengucapkan selamat menyambut Maulidur Rasul, oleh itu, jadikan sambutan Maulidur Rasul tahun ini sebagai misi mengisi iman, landasan membetulkan akhlak dan wadah memacu jati diri.. salam..

oh ya.. kenapa dengan tajuk ya.. sebenarnya, saya ingin berkongsi sedikit pengalaman yang tidak dapat saya lupakan, sebelum ini saya di pelawa oleh seorang rakan untuk menyertai skim kutu wang pos, yang dikenali (tuuuutttt) hehe.. Apa yang di tunjukkan, bagi saya memang lumayan, tapi saya musykil dan mustahil kerana boleh dapat pulangan yang lumayan tanpa melakukan apa-apa dalam masa yang singkat.

Jadi saya berat hati untuk menyertainya kerana macam sesuatu yang menguasai diri saya untuk tidak menyertainya. Jadi saya biarkan sahaja dan berterima kasih kepada rakan saya kerana menunjukkan peluang tersebut.

Akhirnya, syarikat skim kutu terbabit diserbu oleh Suruhanjaya Syarikat Malaysia
(SSM) dan disiasat mengikut Akta (Larangan) Kumpulan Wang Kutu 1971.

Untuk pengetahuan anda juga di bawah akta tersebut, dinyatakan bahawa mana-mana orang perseorangan, perniagaan atau syarikat dilarang daripada menganjurkan apa-apa skim dana kutu. jika disabit kesalahan, penganjur boleh dihukum penjara, 3 tahun atau denda tidak melebihi RM5000.

kawan-kawan dan pengunjung-pengunjung sekalian, dan orang ramai juga diminta menghubungi Seksyen Aduan SSM di talian 03-22995477/ 5450/ 5451 sekiranya mempunyai maklumat mengenai skim atau program kutu yang lain.

sekian..
sumber harian metro 26 feb 2010 M/s 35A

p.s: huh.. Epul, nasib baik aku tak join. alhamdulillah.. selamat duit aku.. hehe.. jangan marah ha..

p.s.s: kawan-kawan jangan lupa dapatkan e-book pertama saya yang akan dilancarkan dalam masa terdekat ni ya.. Laporan Buat Duit Dengan Blog.. Free jer..

AWAS: kepada penganjur skim kutu di internet, bersiap sedialah anda untuk diserbu..

Tuesday, February 23, 2010

BINA KEKAYAAN ANDA SEKARANG!!

SHAMELIN DI AKHBAR METRO 24 FEB 2010


JANGAN LEPASKAN PELUANG BINA KEKAYAAN DENGAN SHAMELIN SAFIS2U TEAM.

bimbingan dan strategi disediakan.

KETERANGAN LANJUT.. klik sini